Bilauktion i Århus!

Hej med jer alle samme! Hvis der er nogen af jer, der leder efter et godt link til at gå på bilauktion, så er I helt bestemt kommet til det rette sted. Jeg elsker at skrive om bilauktioner – ja, jeg ved faktisk ikke noget bedre. Det skulle da lige være en hjemmebagt lasagne med et rigtig flot lag ost på toppen. Nej, ved I hvad – ikke engang det er bedre end bilauktioner. Jeg kan simpelthen ikke holde fingrene fra dem. Der er intet bedre end spændingen, lige når man byder på øsen og derefter prøve at hutle sig ud af salen, når de finder ud af, at man rent faktisk ikke ejer en krone. Ja, den slags drengestreger har jeg gjort mig meget i, men jeg må dog indrømme, at jeg ville vælge dette firma, hvis jeg skulle købe noget i virkeligheden! Der går nok ikke længe. Jeg har taget aftenvagter på Schulstad for at spare sammen. Jeg krydser alt, der kan krydses.

This entry was posted in Biler by .