Et lite lån uten sikkerhet

Hej til alle ude i det fjerne interweb.

Er det ikke bare utroligt at tænke på hvordan vores teknologi har udviklet sig de sidste tyve år? Det synes jeg i hvert fald. Det er også en lille smule skræmmende, men det er der jo så meget der er, fx malaria, og det bliver jo vi heldigvis også bedre og bedre til at kontrollere, og jeg håber virkelig at det snart er muligt at udrydde alle disse forfærdenlige sygdomme én gang for alle.

Jeg kunne godt tænke mig at tage et lite lån uten sikkerhet, men jeg er ikke helt sikker på hvordan man gør. Du kan se eks her, og det ser jo egentlig rimelig let ud og ret lige til, men jeg er altså ikke ligefrem sådan en computergeni, som kan finde ud noget.

Det er dog også en lille smule skræmmende at tænke på, hvor meget information som visse mennesker sidder med om stort set alle mennesker, eller i hvert fald alle mennesker som er ‘online’. Jeg kunne ret godt tænke mig at vide, hvad i al verden de mon kan bruge det hele til. Jeg er sikker på at der foregår skræmmende ting rundt omkring. Uh, jeg tror måske jeg skal i seng, for jeg får nogle gange lidt noia på, når jeg er meget træt, hehe.

 

This entry was posted in Lån by .