Fra Sindal med nyt kørekort

Hey piger og drenge.

Hvis I som jeg kommer fra Sindal, har I sikkert også erfaret, at der sker ikke ret meget i Sindal. Det er nok en af landets roligste steder. Man kan sende sine børn sikkert i skole her – og så er det faktisk også et godt sted at tage sit kørekort, hvis man ellers vil tage det i fred og ro.

Jegkan godt lide fred og ro – så det gjorde jeg. Og jeg har det stadig – “pappet” – nu 22 år efter. Jeg har ikke haft nogle uheld (fingers crossed!) i de sidste 20 år, så det går jo egentlig meget godt. Og måske er det fordi, jeg lærte at køre bil et sted, hvor “man tager den tid, det tager”.

Nu vil jeg tage mig tid tll en is. Selv om det er koldt, så minder det mig om da jeg var ung i Sindal.

I kan se mere om hvor nemt det er at tage sit kørekort i Sindal på denne webside: http://dyyt.dk/sindal-koerekort/

God dag,
Järven

This entry was posted in Andet by .