Jeg elsker projektstyring

Der er mange ting i livet, som jeg godt kan lide – men der er kun få ting, som jeg virkelig elsker. I øvrigt er der en hel masse, som jeg bestemt ikke bryder mig om. Jeg kan fortælle jer, at nogle af de ting, er visse ratter. Jeg er meget kræsen, men det kan I høre meget mere om, når I kommer over til åbent hus næste uge, hvor jeg har lavet mad til alle dem jeg kender. Det, som jeg virkelig elsker over alt på jorden – er det eneste der kan få verden til at fungere – nemlig projektstyring og gerne den bedste af slagsen. Det er svært at finde en rigtig god en af slagsen, men det har jeg nu gjort – men jeg siger ikke hvad der er tale om. Sådan er jeg bare. Jeg holder på en hemmelighed og jeg røber den ikke for nogen. Jeg er glad for jer alle iøvrigt.

 

 

This entry was posted in Andet by .