Jeg skal have ordnet noget ventilation

 

Hej med jer. Jeg er rigtig glad for, at I har valgt at stikke snuden forbi. Det er sådan noget, som jeg bliver glad for, og det er jo rigtig, rigtig dejligt, hvis man kan sige det sådan. Nå, men jeg holder til her i Åbyhøj, hvor jeg er helt vild med at bo. Jeg har ellers tidligere boet i Århus, Viby og Brabrand – og det er altså indenfor de sidste fem år. Så jeg flytter meget rundt. Men nu har jeg tænkt mig, at jeg gerne vil blive boende her, men her skal lige opsættes noget ventilation, og så bliver det også helt perfekt. Så det ville da være dejligt, hvis det kunne lade sig gøre.

Tror jeg vil finde mig et sted, hvor jeg kan få noget at spise, for det er sådan, at jeg ikke har spist morgenmad endnu, da jeg stressede ud af døren. Men nu må det være slut. Jeg er sulten, og jeg skal have mad.

This entry was posted in Andet by .