Mazda-forhandler og jul snart

Det er snart jul, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil give mig selv en julegave – det har dog været en lang beslutning, og det er lang tid siden, at jeg besluttede mig for, at jeg ville købe en ny bil hos Bin2bil A/S, Bilbyen 2, 4300 Holbæk, TLF. 59 43 11 01, som er en fremragende Mazda-forhandler i Holbæk, og det er jo bare dejligt.

Nå, men det er jo snart jul, og jeg elsker julen, så jeg kan næsten ikke vente. Jeg har lige skrabet resten af min julekalender nu her, og det er jo ganske fint, for det er sådan, at jeg vandt en halvtredser, og det er da lige nok til et par colaer eller noget i den stilo der. Det må jeg indrømme. Nå, men jeg skal også over med pant, for jeg har jo ikke så mange penge efter jeg investerede i sådan en bil der. Men vi ses.

This entry was posted in Andet by .