Min mand tror han er møbelpolstrer

Hjælp! Min mand er gået amok i gamle møbler. Overalt i vores hus her i Århus forstaden Brabrand ligger der gamle hynder og puder, som han forsøger at give nyt liv.

Det startede med nogle arvestykker fra hans nu afdøde gamle moster, som også boede her i Århus. Men det stoppede ikke der.. så begyndte vennerne at dumpe deres gamle stof sofaer af hos os. Og inden længe begyndte han at cirkulere på landets loppemarkeder. Og pludselig fik har lært at bruge en computer for “nu skal Far se i Den Blå Avis”, som han hele tiden sagde. Vi så kun hinanden til formiddagskaffen. Hvor han iøvrigt snakkede lystigt om “møbelpolstrer branchen”. Finde der virkelig en sådan?

Jeg er lidt træt af ham lige nu. Men jeg elsker ham også. Han er så kreativ. Og så har jeg fundet denne webside, som jeg vil vise ham: http://www.dahl-juul.dk/. Så kan han bruge sine kræfter på andet – på mig og på vores normalt gode forhold, tænker jeg.

Vi har vist brug for det 🙂

Mvh.
Gerda (og Bent) Fyld