Tjek lige det her lån på dagen ud

Goddag!

Som I kan se i titlen, så har jeg lige fundet noget, som jeg selv synes er rimelig fantastisk. Hvis du klikker ind på linket her: http://www.lan-paa-dagen.info/, så kan I læse om et lån på dagen. Det er altså godt nok bare for vildt, at man kan få sådan noget i dag. Hvis man bare lige flyver 10-15 år tilbage i tiden, så ville det da godt nok være ret vildt at tænke på. Det tror jeg i hvert fald. Jeg er ikke lige nogen ekspert inden for teknologi og sådan noget, så det kan godt være det bare er mig der ikke lige kunne regne det ud, men det virker bare så vildt.

Men ved I hvad jeg stadigvæk vil være helt vild med om 10-15 år? At gå en tur langs vandet og kigge efter rav. Det er altså bare det bedste jeg ved. Hvis jeg bare kunne gøre det hver dag som mit arbejde, så tror jeg ikke at jeg vil kunne være i dårligt humør. Vi ses!

This entry was posted in Lån by .