Velkommen til sommerferien

Heeeey!

Så blev det endelig dagen, hvor jeg kan sige, at jeg også har fået sommerferie! Hold op det er dejligt. Så står den på Sankthans i morgenaften, hvilket jeg glæder mig hel vildt til, som nok også kommer til at byde på et par enkelte indenbords. Ellers har jeg ikke så mange planer her i ferien, nej jeg vil hellere bare lige tage den lidt som det kommer. Har godt nok tænkt en del på at lån penger her i ferien, så jeg har råd til at lave lidt spas, hvis muligheden tilbyder sig. Man ved jo aldrig lige om der ligger en campingtur eller lignende og lurer et sted derude, men det vil i hvert fald være brænd ærgerligt hvis man skulle melde pas på sådan en mulighed.

Som sagt så har jeg ikke rigtig nogen planer her i ferien, og det passer mig rigtig godt. Hvis der nu skulle være nogen af jer derude, som har nogle gode idéer, til hvad man kan lave i ferien, så hold jer endelig ikke tilbage med at skrive det i kommentarfeltet. Tak og vi ses.

 

This entry was posted in Lån by .